celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 22 Mart 2022 9 Görüntüleme

Survivor Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyunlarını kim, hangi takım kazandı? 10 Mart Survivor ödülü

TV8’in sevilen yarışma programlarından Survivor 2022 All Star’da keyifli dakikalar yaşandı. İki takımın yarışmacıları ödül için Bil Bakalım ve akabinde de Anlat Bakalım oyununda müadele etti. Oyun sonunda kazanan ise lezzetli bir yemek ödülünü alıyor. İşte, Survivor Bil Bakalım kazananı…

SURVİVOR BİL BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler takımı, sezonun ilk Bil Bakalım oyununda karşı karşıya geldi. Oyunun ödülü ise zeytin yağ ve zeytin yağ ile yapılan yaprak sarma, biber dolma. Sonrasında kazanan takım Bergen filmini izliyor. Oyunun kazananı ünlüler oldu.

ANLAT BAKALIM’I HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bil Bakalım’ın hemen ardından yarışmacılar Anlat Bakalım’da en çok kelimeyi bilmek için rekabet etti. Renkli anlara sahne olan oyunların ardından oyunların kazananı ünlüler oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.