celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 20 Nisan 2022 46 Görüntüleme

İşte Can Aslantuğ’un sevgilisi…

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çiftinin oğulları Can (21), önceki gün sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu’nun doğum gününü kutladı.

ARZUM ONAN’DAN YORUM

Gümüşçüoğlu’nun evinde aile arasında gerçekleşen partiye katılan Aslantuğ, daha sonra sevgilisi ile birlikte objektif karşısına geçti. Lal Gümüşçüoğlu, Instagram’da doğum gününde çekilen fotoğrafları yayınladı. Arzum Onan; kalp, balon ve nazar boncuğu emojileri ile paylaşıma kayıtsız kalmadı.

OYUNCU OLDU

Koç Üniversitesi Konservatuvar bölümünde piyano üzerine müzik eğitimi alan Can Aslantuğ, anne ve babasının izinden gitmeye karar vermişti. Oyuncu olma kararı alan Aslantuğ, bir ajans ile sözleşme imzalamış ve haberi sosyal medyada duyurmuştu.

Can Aslantuğ, Instagram paylaşımına, “Sanatın mutfağı ile birlikte eğitimini almaktan mutlu olduğum, önü arkası dahil tüm alanların birbirini beslediğine inanıyorum. Öyleyse çalışma vakti” notunu yazmıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.