celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 20 Nisan 2022 22 Görüntüleme

‘Yargı’da Ceylin cinayet şüphesiyle göz altına alınıyor!

İzleyicilere pazar akşamlarını iple çektiren Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında seyirciler, Ceylin (Pınar Deniz) ve Ilgaz’ın (Kaan Urgancıoğlu) çaresizliğine ve birbirlerine duydukları aşkın imkansızlığına şahit oluyor.

“İMKANSIZ AMA YAPAMAM”

Ceylin, gözyaşları içinde Ilgaz’a, “Aslında yan yana durmamız imkansız ama yapamam. Bu hayatta tutunduğum tek şey sensin, kahretsin ki sensin. O yüzden bilmem gerek Ilgaz. Sana tekrar sarılabilmem, sana tekrar güvenebilmem için bilmem gerek” diyor.

ALTI AY ZAMAN ATLAMASI!

Zafer’i (Ali Seçkiner Alıcı) öldürenin Çınar olduğunu öğrenen Gül (Zeyno Eracar), hesap sormak için Metin’in (Hüseyin Avni Danyal) kapısına dayanırken; iki ailenin yüzleşmesi merakla bekleniyor.

Tanıtımda yine altı ay sonrası gözler önüne serilirken, Ceylin’in kendisini cinayet şüphesiyle gözaltına alan Eren’e (Uğur Aslan) hiçbir şey söylemeden teslim olması kafaları karıştırıyor.

“ÇINAR, YEKTA’YA VEKALET VERECEK Mİ?”

Yekta’nın (Uğur Polat) Çınar’ı (Arda Anarat) hapishanede ziyaret etmesi herkesi şaşırtırken, “Çınar, hapishaneden kurtulmak için Yekta’ya vekalet verecek mi?” sorusunun yanıtı Yargı’nın yeni bölümünde yanıt bulacak.

OYUNCU KADROSU

Yargı’nın kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Şükran Ovalı, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

Ay Yapım imzalı, Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle bir araya geldiği Yargı dizisi, yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.