celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 30 Nisan 2022 23 Görüntüleme

Survivor 4. dokunulmazlığı kazanan takım 11 Nisan: Survivor’da dördüncü eleme adayı kim oldu?

Survivor 4. eleme adayı için iki takım da kıran kıran yarış sergiledi. Henüz kaybetmemiş gönüllülere karşı, galibiyeti unutmuş ünlüler takımı! Dokunulmazlıkla birlikte oyunu kazanan aynı zamanda ödülün de sahibi oluyor. Eleme potasına giren son ismin ardından bir isim Survivor hayallerine veda edecek. İşte, Survivor eleme adayları….

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM 11 NİSAN

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2022 All Star’da haftanın son dokunulmazlık yarışı gerçekleşti. Engellerle dolu parkur sonunda kazanan ayrıca tavuk, patates kızartması ve kola üçlüsü ile buluşuyor.

Kadınlar yarışını kazanan gönüllüler, erkeklerde de ünlüler aldı. Oyun en iyiler turuna çıktı ve 3-1 kazanan ünlüler oldu. Haftanın son dokunulmazlığını da ünlüler takımı almış oldu.

SURVİVOR BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Bu hafta Survivor All Star’da ilk üç dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından Barış, Gizem ve Perviz eleme adayı olarak Yokluk Adasına giden isimler olmuştu.

Hikmet ve Sude performanslarına göre dokunulmaz oldu. Nagihan ile Adem de ünlüler takımından birinci seçildi. Gönüllülerden dördüncü ve son gitme adayı oy çokluğu ile Ayşe oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.