celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 13 Eylül 2022 16 Görüntüleme

Masterchef Murat Özdemir’in yeni işi

TV8’de ekranlaar gelen ‘MasterChef Türkiye 2018’de yer alan Murat Özdemir, jüri üyeleri Somer Sivriığlu, Hazar Amani ve Mehmet Yalçınkaya’yı çileden çıkarmış, agresif tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacı hakkında diskaliye kararı alınmıştı. Aralık 2018’de eline aldığı bir papağa işkence yaptığı görüntüleriyle sosyal medyada gündem olan Özdemir hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü’ne çok sayıda şikayette bulunulmuştu.

ACUN ILICALI’DAN AÇIKLAMA

Dizinde çıkık, başında da doku zedelenmesi oluşan papağan, hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. MasterChef Türkiye’nin yapımcısı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum. Yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

ÖZÜR DİLEDİ

Şikayetler üzerine gözaltına alınan MasterChef Murat, tedavi edilmek üzere Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilmişti. Özdemir, hastanede tedavi gördükten sonra hayvan hakları savunucuları ve Acun Ilıcalı başta olmak üzere herkesten özür dilemişti.

LOKMA ARABASI İŞLETİYOR

Daha önce ‘Yemekteyiz’e de katılan ve sunucunun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulan olay isim, bir süredir sessizliğini koruyordu. Son dönemde tepki çeken çıkışlara ve skandallara imza atmayan Murat Özdemir, kendine yeni bir iş buldu.

Özdemir, şimdilerde ‘Lokmacı MasterChef Murat’ adıyla Bolu’da lokma arabası işletiyor. Bolu’da cenaze, düğün ve hayır organizasyonlarına giderek lokma dağıtımı yapan MasterChef Murat, sosyal medyada paylaşılan görüntüleriyle dikkat çekiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.