celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 17 Eylül 2022 23 Görüntüleme

Yeni Ocean’s filmi için efsaneler geri dönüyor

Başroldeki George Clooney’nin canlandırdığı ‘Dany Ocean’ karakterinin, hapisten çıktıktan sonra kurduğu çeteyle yaptığı kumarhane soygununu ve eski eşini (Julia Roberts’ın hayat verdiği Tess Ocean) geri kazanmaya çalışmasını konu anlatan 2001 yapımı Ocean’s Eleven filmi gişede 450 milyon dolar hasılat yapmıştı.

Büyük başarı üzerine 2004’te Ocean’s Twelve ve 2007’de Ocean’s Thirteen filmleri gösterime girmişti. Ayrıca Danny Ocean karakterinin kız kardeşi olarak Sandra Bullock’un yer aldığı; Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling ve Rihanna’nın da kamera karşısına geçtiği 2018 yapımı Ocean’s 8 adlı bir spin-off filmi çekilmişti.

15 YIL SONRA YENİ FİLM

Bernie Mac’in 2008 yılında zatürre sonucu yaşamını yitirmesi nedeniyle devam filmi çekimleri durdurulmuştu. Ocean’s Thirteen ile hikayenin son bulduğu düşünülürken, bir kült haline gelen serinin yeniden izleyiciyle buluşmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

YENİ OYUNCULAR

George Clooney, Brad Pitt (Rust Ryan) ve Matt Damon’ın (Linus Caudwell), Joy Roach’ın yönetmenliğinde ve Carrie Solomon’un senaristliğinde, 15 yıl aradan sonra Ocean’s serisinin dördüncü filmi için sete çıkacağı haberi heyecan yarattı. Şimdilerde ‘Barbie’ filmiyle gündemde olan Ryan Gosling ve Margot Robbie’nin de yapımda rol alması bekleniyor.

Çekimlerine 2023’ün bahar aylarında başlaması planlanan ve 1960’ların Avrupa’sında geçeceği konuşulan filmin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.