celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 17 Kasım 2022 8 Görüntüleme

Marilyn Manson: Cinsel tacizle suçlandığımdan beri ölüm tehditleri alıyorum!

Oyuncu Evan Rachel Wood, geçtiğimiz yıl 2007 ile 2010 yılları arasında aşk yaşadığı rock şarkıcısı Marilyn Manson’ın 2007’de çıkardığı Heart-Shaped Glasses şarkısının klip çekimi sırasında kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etmişti. Sonraki aylarda ise yaşadıklarıyla ilgili detayları paylaşan ünlü isim, o dönemde 37 yaşında olan Manson ile flört etmeye başladığında henüz 18 yaşında olduğunu da açıklamıştı.

‘UYKUDA TACİZ’ İDDİASI

Wood, Marilyn Manson’ın kendisine uyku ilacı ve uyuşturucu verdiğini, ardından taciz ettiğini ileri sürmüştü. Bu durumun ilişkileri süresince devam ettiğini belirten aktris, “Bu tacizleri ben uyurken de devam ediyordu. O zamanlarda sürekli kendime ‘Sadece uyu, sakın hareket etme’ diye telkinde bulunuyordum” demişti.

“HAYATINI YENİDEN KURMASI GEREKEN BİRİ GİBİ HİSSETTİM”

Wood, Marilyn Manson ile ilişkileri sırasında bir ara kendini öldürmeyi düşündüğünü hatta böyle bir girişimde bulunduğunu da söylemişti. Wood, bir bardak alıp banyoya gittiğini ve sonra o bardağı kırıp bileklerini kesmeye çalıştığını anlatmıştı. O gece bir ara uyuduğunu, sonra uyandığında kendini farklı biri gibi hissettiğini açıklayan oyuncu; “Başka biri gibi uyandım. Hayatını yeni baştan kurması gerektiğini hisseden biri gibi. Sonra annemi aradım ve hastaneye gitmem gerektiğini söyledim” şeklinde konuşmuştu.

ÖZEL ŞİFRELERİNİ ELE GEÇİRDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Wood’un açıklamalarından sonra, Marilyn Manson; eski nişanlısının şimdiki partneri Illma Gore’un sahte taciz mektupları gönderebilmek için kendisine ait cep telefonunu, bilgisayarını ve özel şifrelerini ele geçirdiğini iddia etmişti. Ünlü ismin eski nişanlısı ve yeni partnerine yönelttiği bir başka suçlama ise çiftin, başka kadınları da kendisine karşı taciz iddialarını ortaya atmaları için organize etmesiydi.

Manson, bu iddialarını mahkemeye taşımış Evan Rachel Wood ile Illma Gore’a; kendisine yönelttikleri ‘kötü niyetli’ ve ‘yanlış’ cinsel istismar iddiaları ve ‘başarılı müzik, televizyon ve film kariyerini raydan çıkardıkları’ için dava açmıştı.

Ancak davanın yargıcı Teresa Beaudet, duruşmayı erteleyerek; Gore’un gelecek duruşmalarda Manson’ın avukatları tarafından sorgulanmasına hükmetmişti.

“KARİYERİM DİPTE”

Tüm bunların ardından beş Grammy adaylığı bulunan ünlü şarkıcı Marilyn Manson, ‘kariyerinin dipte olduğunu’ ve geçen yıl cinsel tacizle suçlanmasından beri hâlâ ölüm tehditleri aldığını iddia etti.

TMZ’nin haberine göre; 53 yaşındaki rockçı, internette kendisine gelen ölüm tehditleri yüzünden ‘endişeli, perişan, depresif, endişeli, çılgın ve uykusuz’ hissettiğini ve birinin eşi Lindsay Usich’e zarar vermesinden endişe duyduğunu söyledi.

Gerçek adı Brian Warner olan Manson, plak şirketi ve yetenek ajansı tarafından bırakıldığını ve ‘Hollywood’daki sosyal ve iş toplantılarından dışlandığını’ açıkladı. Marilyn, turneye çıkamayacağını, kitabını çıkaramayacağını, yaptığı resimlerin ‘değerinin düşürüldüğünü’ ve sanat sergilerinin süresiz olarak ertelendiğini de iddialarına ekledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.