celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 17 Aralık 2022 26 Görüntüleme

Bestemsu Özdemir: Parmaklarım boş, evlilik teklifi almadım!

Modelliği bırakıp 2012’de oyunculuk kariyerine başlayan Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz haftalarda Armutlu’da bir mekan çıkışında görüntülenmişti. Yaklaşık bir yıl önce aşk yaşamaya başladığı Serkan Mehmet Durdu ile ilişkisi hakkında muhabirlerle konuşan güzel oyuncu, “Her şey yolunda. Ben de evlilik teklifi bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecek? Buradan da ona duyuralım” diyerek, kahkaha atmıştı.

“YAKINDA GELECEKTİR”

Güzel oyuncunun bu söylediklerinden günler sonra, sevgilisiyle Yaşar İpek’in konserine gitmişti. Ünlü çifti gören basın mensuplarının, “Bestemsu hanımın evlilik teklifi beklediğini söyledi. Siz neler söylemek istersiniz?” sorusunu yönelttiği Durdu; “Yakında gelecektir” diyerek, sevgilisine kısa zaman içerisinde evlilik teklifinde bulunacağını itiraf etmişti.

“TARİHİNİ SÖYLEMEYEYİM”

Tüm bunların ardından Haluk Levent ve Serkan Mehmet Durdu, önceki akşam bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Levent, “Bestemsu ve Serkan ile yemek yedik. Vallahi size bir şey söyleyeyim, ikisinin yakında düğünleri var. Bestemsu dedi ki ‘Abi düğünüme Gangnam Style’ı getireceğim. Çifte telli oynayacağız beraber.’ Ama tarihini söylemeyeyim” dedi.

Gazetecilerin Serkan Mehmet Durdu’ya, “Bir evlilik teklifi olacaktı. Ne zaman yapacaksınız? Nasıl bir teklif olacak?” diye sorması üzerine Durdu, “Bu hafta olacak. Haluk abi, nikah şahidim. Ama daha fazla bir şey söylemeyeyim” dedi. Durdu, Haluk Levent’i geçirdikten sonra sevgilisi Bestemsu Özdemir’in yanına, mekana girdi.

PARMAKLARINI GÖSTERDİ

Bestemsu Özdemir ise olanlardan habersiz bir halde, gazetecilerin; “Serkan bey, Haluk beyi yolcu ederken, Haluk bey bize düğünüzün olacağını, şahidiniz olacağını ve çifte telli oynayacağınızı söyledi. Siz neler söyleyeceksiniz?” demesi üzerine parmaklarını göstererek şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar parmaklarım hala boş. Daha benim yüzüğüm yok. Evlilik teklifi almadım.

“EN BÜYÜK HAYALİM BARINAK AÇMAK”

Hayvanlara her fırsatta yardım eden oyuncu, “Benim de aklımda bir barınak açmak var. Yangın döneminde de Muğla’dan bir çok inek yolladım Haluk abiye. Onların çok güzel ve büyük bir çiftliği var. Sağ olsun kabul ettiler. Şimdi beraber bir barınak planımız var. O da seve seve destek olurum dedi. En büyük hayalim barınak açmak” açıklamasında da bulundu.

“ŞANS BU SEFER BENDEN YANA”

Öte yandan Bestemsu Özdemir-Serkan Mehmet Durdu çifti, geçtiğimiz nisan ayında Bebek’te basın mensuplarının karşısına el ele çıkmıştı. Oyuncu, “İlişkimiz yaklaşık iki-üç ay önce başladı” ifadelerini kullanmıştı. Daha önce verdiği bir röportajda “Aşktan yana yüzüm gülmüyor” sözleri hatırlatılan Özdemir, “Sanırım bu sefer aradığım aşkı buldum, şans bu sefer benden yana gibi oldu” demişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.