celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 16 Şubat 2017 227 Görüntüleme

PFDK Ankaragücü Gümüşhanespor Maçına Ceza Yağdırdı

Geçtiğimiz hafta Gümüşhane'de oynanan Ankaragücü - Gümüşhanespor maçında çıkan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) cezaları açıkladı.

Geçtiğimiz hafta Gümüşhane’de oynanan Ankaragücü – Gümüşhanespor maçında çıkan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) cezaları açıkladı.

2. Lig Kırmızı Grupta liderlik mücadelesi veren MKE Ankaragücü ve Gümüşhanespor, 22. hafta maçında karşı karşıya gelmiş ve maçın son dakikalarında çıkan olaylar maçın kısa süreliğine duraklamasına neden olmuştu. Gümüşhanespor’un 2-1’lik üstünlüğüyle sona eren maçın ardından liderlik koltuğunu devreden Ankaragücü çıkan olaylara tepki gösterdi.

PFDK çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi Gümüşhanespor’a 2 maç, Ankaragücü’ne ise 5 maç seyircisiz oynama ve 16 bin lira para cezası verdi.

Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olan ve uzun yıllar Süper Lig’de mücadele eden Ankara ekibi kötü yönetim yüzünden önce 1. lige ardından da 2. lige kadar düşmüştü. Yeniden dirilişe geçen Ankara ekibi başarılı skorlarla Süper Lig’e yeniden yükselme hedefinin ilk ayağı olan 1. Lig’e çıkabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.