celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Spor 20 Şubat 2016 632 Görüntüleme

Aziz Yıldırım Çok Sert Konuştu

Son günlerde artan terör olayları, şehit haberleri ve son olarak 17 Şubat’ta Ankara’da patlayan bomba sonucu 28 kişinin hayatını kaybetmesi ve onlar kişinin yaralanması Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı da çileden çıkardı.

Ülkemizde artan terör olaylarına Fenerbahçe’nin de söyleceği sözler ve yapacağı eylemler olduğunu dile getiren Aziz Yıldırım Cemile Sultan Korusu’ndaki davette konuştu. Artan terör olayları nedeniyle ülke olarak huzurumuzun kaçtığını söyleyen Yıldırım, terörü ve destekleyenleri şiddetle lanetlediğini söyledi. Artık eylem yapma zamanımız geldi diyen Yıldırım, kısa süre içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bazı açıklamalar yapacaklarını ve eylemlerde bulunacaklarını söyledi.

Basın mensuplarının Fenerbahçe Üniversitesi hakkında soru sorması üzerine de önümüzdeki günlerde başvurunun yapılacağını ve YÖK ile Meclis’ten olumlu karar çıkması halinde kısa süre içerisinde üniversite ile ilgili çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.