celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 22 Mart 2022 15 Görüntüleme

Ece Erken’den Demet Akalın paylaşımı! ‘İlk günden beri yanımdaydın’

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), Yeşilköy’de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Ece Erken, zor günleri sevenlerinin desteğiyle atlatmaya çalışıyor. Erken’i ilk günden beri yalnız bırakmayan isimlerin başında ise, uzun süredir küs olduğu Demet Akalın da bulunuyor.

Ünlü popçu Demet Akalın, Erken’in eşinin vefat haberini alınca küslüğünü unutmuştu ve Bali’nin anlatımıyla ilk günler şunlar yaşanmıştı:

“Yılların küslüğü böyle bitti. Demet Akalın gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece’nin ayaklarının dibine sarıldı. Tir tir titriyordu. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, Kuran okutmuş.”

‘İLK GÜNDEN BERİ YANIMDAYDIN”
Yaşadıklarını sık sık takipçileriyle paylaşan Erken, son olarak eşini kaybettiğinden beri kendisini yalnız bırakmayan Demet Akalın’la ilgili bir paylaşım yaptı.

2,7 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabının hikayeler bölümünden popçuya teşekkür eden Erken, “İlk günden beri yanımdaydın. Allan razı olsun. Dost herkes çıkıp gittiğinde çıkıp gelendir” ifadelerini kullandı.

“ŞÜKÜRLER OLSUN TEK BAŞIMA DEĞİLİM”
Sonrasında bir paylaşım daha yapan Erken, “Bu vesileyle çok içimden geldi… Yanımda olan ismini tek tek yazamayacağım (unutup kırmaktan çekinirim) dostlarıma, kötü gün dostlarıma ve dua eden, yanımda olan; tanımadığım ama acımı hisseden sizlere çok teşekkür ederim. Bazı günler böyle uyanırsınız ya, dostları yanınızda hissederek, onları düşünerek… Bugün hayli yüksek hissettim. Herkes kendini bilir. Şükürler olsun tek başıma değilim, başa çıkmazdım” diye yazdı.

Ece Erken isyan etti‘Kardeş dediklerin kalleş çıktı!’Haberi Görüntüle

“ÖLMEYECEK KADAR YARALIYIM”
Öte yandan Ece Erken, eşinin vefatının 40’ıncı gününde de yaşadığı hayal kırıklıklarını anlatmıştı. Mahmutyazıcıoğlu ile yazışmalarının bir bölümünü yayınlayan Erken, şu ifadeleri kullanmıştı:

“15-01-22 yazışmamız Dubai’ye yanıma geldiği sabah… Ve bugün canım Şafak’ımın 40’ı! Sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün… Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah’ım kimseye yaşatmasın. Eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız! Ne giydiğim, nasıl göründüğümün önemi olmadığı sadece eşime dua edeceğim bir gün, nefesi o kadarmış benim güzel yüzlümün, hiç hak etmediği şekilde kaybettim ve onu çok sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım. Allah bana ‘kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez’ diye inanıp yoluma öyle devam ediyorum. Oğlumla her zamankinden daha fazla ilgileniyorum, birçok eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum, iyileşiyorum… Hepsine buradan teşekkür ederim. Her insan bazen dökülür, lakin mevsimi gelince Allah yeniden toparlar, toparlayacağım inşallah. Şafak oğlumun baba yokluğunu giderirken; benim içinde eşten, sevgiliden öte, ailemdi, merhametli, vicdanlı, mükemmel bir baba, iyi bir evlat ve fedakâr bir eşti hala yaptığı yardım ve iyilikleri duyup Onunla gurur duyuyorum.”

“EŞİM DOĞAL YOLLARLA ÖLMEDİ Kİ YASIMI SESSİZ SEDASIZ YAŞAYAYIM”
Erken, sözlerine; “Sosyal medyada ilk günden beri tehditler almama rağmen, katillerin peşine düştüm, hadisler paylaşıp kendimi teselli edip iyi insanlardan Yasin okuyup, hatim indirmeleri gibi eşimin ruhunun huzuru için paylaşımlarda bulundum” diyen Erken, sözlerine; “Eşimin o güzel yüzünü yayınladım, yasımı sessiz yaşamadım ve asla pişman değilim. Eşim de olsa aynısını yapardı. Katillerin peşini bırakmazdı. Babaannesi “Fayyeme” olan aşkını yazdım diye annesini sevmediğim yazılmış. Şafak çok sıkı dalga geçerdi yazılan, çizilenle, bana da arada ‘takıyorum’ diye hep kızardı ama ben insanlar ne deri bırakıp, yorum okumayalı tam 40 gün oldu. Yine de açıklayayım kötü düşünen kim varsa bütün ailesi bilir ki en özeliydi babaannesi ve annesi Hacer teyze eşimin vefat ettiği altıncı gün arayıp; oğlunu mutlu ettiğimi, ailede küs olanları barıştırdığımı söyledi ve ‘Allah senden razı olsun’ dedi. Eşimi defnettikten sonra cenazeye geç gelen, gelmeyen, yapılan veya yapılmayan paylaşımlara bile tepki gösterip takipten çıktığım yakınları ve yakınlarım oldu. Herkesin kendi hayatı, yakınlığı, haddim değildi ama yaptım ve pişman değilim. Benim eşim doğal yollarla ölmedi ki yasımı sessiz sedasız yaşayayım” şeklinde devam etmişti.

Zor günleri geride bırakmaya çalışıyorEce Erken: Dinlenmeye ihtiyacım varHaberi Görüntüle

YEDİ AY ÖNCE EVLENMİŞLERDİ
Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haziran 2021’de sürpriz bir kararla nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift güzel haberi, ‘Herkese selam. Biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize, sonra dostlarımıza, sevenlere, yanımızda olan herkese teşekkür ederiz” mesajıyla duyurmuştu.

‘Beni hiç bırakmayacaktın’Ece Erken’den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımıHaberi Görüntüle

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.