celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Magazin 13 Şubat 2017 431 Görüntüleme

Ünlü Gelin Adayı Evlenmekten Yine Vazgeçti

Ekranların tartışmalı evlendirme programlarından biri olan Zuhal Topal'la'nın evlenemeyen ünlü gelin adayı Hanife'nin gece kulübünde çekilmiş görüntüleri ortaya çıkınca programı terketti.

Ekranların tartışmalı evlendirme programlarından biri olan Zuhal Topal‘la’nın evlenemeyen ünlü gelin adayı Hanife’nin gece kulübünde çekilmiş görüntüleri ortaya çıkınca programı terketti.

İzdivaç programında uzun süredir eş arayan; fakat reytingi yüksek olması nedeniyle bir türlü evlendirilemeyen ünlü gelin adayı Hanife’nin birkaç gündür ekranlara çıkmamasının nedeni belli oldu. Daha önce de bir süre ekranda görünmedikten sonra yarışmadan ayrıldığını açıklayan, fakat bir hafta geçmeden tekrar ekranlara dönen Hanife yine aynı açıklamayla ekranlara veda ettiğini açıkladı. Skandallarıyla gündemden düşmeyen Hanife sosyal medya hesabından artık yarışmaya katılmayacağını ve şu an İzmir’de ailesiyle birlikte olduğunu açıkladı. Telefon numarasını da değiştirdiğini açıklayan Hanife reklam teklifleri için de kapıyı açık bırakarak özel mesaj yoluyla ulaşmalarını istedi.

Büyük bir hayran kitlesi bulunan Hanife’nin geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde çekilmiş görüntüleri ortaya çıkmış, Hanife bu konuyla ilgili açıklamada bulunmadan programdan ayrılmıştı. Bundan sonra izdivaç programına çıkmayacağını açıklayan Hanife’nin amacının ne olduğu ve bir daha ekranlara dönüp dönmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.